пятница, 25 октября 2019 г.


  Українському подвигу жити вічно






Минуло  75 років, як Україна була остаточно звільнена від фашистських загарбників.    Народ України свято береже пам'ять про тих, хто приніс йому визволення і свободу. Ми пам’ятаємо, що у боях за неї брали участь люди багатьох національностей, що кожний боєць вважав нашу землю рідною, незалежно від того, в яких краях він народився і виріс. Вірність обов’язку, бойове братерство, віра у перемогу і постійна готовність до самопожертви – ці та інші складові моралі й патріотизму були вирішальними в одержанні військової переваги, які давали можливість перемагати, наближати фатальний крах фашизму.
    З нагоди  Дня  визволення України від німецько-фашистських загарбників   в бібліотеці  для широкого кола користувачів  організована книжкова виставка «Українському подвигу жити вічно». Проведена    історична година «Україна в полум’ї війни».   
   На жаль, час невблаганний. Усе менше і менше залишається серед нас ветеранів Другої світової війни, колишніх солдатів і офіцерів, партизанів і підпільників, тих, хто ставив зруйноване господарство на ноги вже у післявоєнний період. Але тим вищою стає наша відповідальність перед підростаючим і прийдешніми поколіннями в утвердженні високого патріотизму, вірності народу України, вихованні їх на прикладах дідів і прадідів. Подвигу жити вічно!






Комментариев нет:

Отправить комментарий