четверг, 31 августа 2017 г.




Добра людина – дбайлива  господиня




     

     В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.
Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.
Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є небезпечними і почесними.
В 2017 році День підприємця України припадає на 3 вересня.
   Людмила Миколаївна Бунак – приватний підприємець з 2013 року. Але за цей короткий час встигла зробити багато добрих справ. У 2013 році Людмила Миколаївна арендувала приміщення, яке належить Святогорівській селищній раді у якому відкрила продуктовий магазин для мешканців села Новоукраїнка та ближніх сел.. В  магазині постійно оновлюється асортимент товару, яким мешканці села задовольняють свої потреби.
  Але крім того, що Людмила підприємець вона виступає і як меценат, отже бере активну участь у житті Новоукраїнської сільської бібліотеки, цікавиться проблемами і допомагає їх вирішувати.
  На протязі 4 років до Новорічних свят готує святкові подарунки для сільської дітвори, які вони отримують від   Діда Мороза. Допомагає у проведенні заходів до Дня Дитинства, дбає про призи та солодкі подарунки. До Дня Перемоги робить грошові внески для проведення святкового обіду серед учасників та дітей війни. На свято до Дня працівників сільського господарства замовляє святковий коровай, яким потім пригощають усіх гостей. На урочистості до Дня 8 Березня пригощає солодощами з чаєм. Людмила добра господиня, свідчення цього є млинці якими вона пригощає Масляної Неділі. Кожного року Людмила передплачує періодичне видання для користувачів сільської бібліотеки. Якщо виникають побутові проблеми Людмила  допомагає у їх вирішенні  (ремонт даху, приміщення коридору). Після встановлення в селі дитячого майданчику в його складовій були відсутні пісочниця й грибок. Людмила залюбки прийняла участь у придбанні цього ігрового елементу для дітлахів. Постійно приймає участь у благоустрої прилягаючої території. Добре що поруч з бібліотекою  працює сердечна та добродійна людина.
 З нагоди  Дня підприємця громада села Новоукраїнки вітає Людмилу Миколаївну зі святом і бажає здоров’я, стабільності та успіху.



Комментариев нет:

Отправить комментарий