суббота, 26 августа 2017 г.



Шахтарів живе ремесло

   Селище моєї долі, так має право сказати кожен з нас, хто живе в ньому, а початок йому поклали невтомні руки шахтарів. Шахтарська праця завжди була наповнена особливим духовним змістом. Це не просто піт і сльози, честь і професіоналізм. Спускаючись в шахту, шахтар залишає на поверхні весь свій страх, тому що під землею йому зовсім немає місця, бере з собою надію і любов, бо знає - це єдине, яке не залишить його навіть там, під землею. І йде робити свою справу.
   З нагоди Дня Шахтаря сільською бібліотекою проведено свято «Шахтарські родини піснею вінчаймо!» У програмі свята  взяли участь  вокальний ансамбль «Україночка»  та учасники літературно -  мистецького клубу «Україночка»,   які працюють при сільській бібліотеці,  подарували  глядачам  концертну програму – лунали  патріотичні та шахтарські пісні, хореографічні композиції, вірші про шахтарську працю автором яких є Лілія Сбродова, мешканка села Новоукраїнка.
  Тож щирі привітання гірникам села, їхнім родинам, ветеранам шахтарської праці лунали впродовж всього свята.   Шахтарі від молодого покоління отримали в подарунок коровай, який потім символічно розділили між гостями.  Серед присутніх гостей були Петро Миколайович Смучок та Віктор Олексійович Анацький які мають відзнаки Шахтарської Слави. Зі словами привітання звернувся депутат  Святогорівської селищної ради Петро Миколайович Смучок , який у своєму виступі згадав про всі покоління працюючих на шахті людей та побажав, щоб   запанувала Божа благодать у кожній родині нашого села.
 Після  закінчення святкування глядачі не поспішали додому, а ділилися враженнями.










Комментариев нет:

Отправить комментарий