суббота, 15 ноября 2014 г.





СПАСИБІ ВАМ ЛИСТОНОШІ!


. День працівників радіо, телебачення та зв'язку (День працівників радіо , телебачення та зв'язку) встановлено Указом Президента № 667/94 від 11 листопада 1994 року в підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.


  




16 листопада кожен українець, який включив зранку телевізор, який  зазринув до поштової скриньки, який послухав новини по радіо в машині або маршрутці, який  підняв телефонну трубку або скористався Інтернетом, — символічно відзначає День працівників, які щодня забезпечують можливість спілкування в повсякденному житті .
 .
На селі сьогодні важчої роботи, ніж у листоноші, немає. У будь-яку пору року при будь-якій погоді листоноша має  іти до людей, доставляти, крім газет, журналів, пенсію та ще й товари повсякденного вжитку . А також приймати плату за телефон, електроенергію,  водопостачання .  Люди похилого віку  із нетерпінням чекають візиту листоноші.  Нелегка ноша листонош.

В селах Копані та  Новоукраїнка працює листоношею Галина Володимирівна Анацька , яка щоднини, у будь-яку пору року при будь-якій погоді – на службі у людей. Намагається нести радість, приємні новини, гарний настрій у кожну оселю, в кожен дім, до кожного серця. За що має не лише заслужену шану, а й любов І щиру прихильність односельчан  . 

Комментариев нет:

Отправить комментарий