вторник, 27 октября 2020 г.

Українському подвигу жити вічно


 

    28  жовтня -  76 річниця, як Україна була остаточно звільнена від фашистських загарбників. Дорогою ціною далася  ця чергова перемога над ворогом.   

     Ми горді від усвідомлення того, що  в боях із загарбниками брали участь сотні наших земляків-добропільчан. Наш край дав країні сім Героїв Радянського Союзу  - Буряк М.І., Гутнік Й. М., Гапонов Г.С., Прощаєв Г. М., Ремінний Ф.П., Александров М.О., Сулейманов Я.А.,  багатьох орденоносців чиї імена навічно вписані в історію району.

     Нинішні й прийдешні покоління громадян України завжди будуть вдячні   воїнам-визволителям за їх вирішальний, вагомий внесок у розгром гітлерівського фашизму, за звільнення не лише власної Вітчизни, але й країн Європи і світу від нацизму.

     У бібліотеці до Дня визволення України   організована книжкова виставка «Українському подвигу жити вічно»,  проведена  історична  година «У війні палала рідна Україна».

    Вшануймо пам'ять всіх, хто своєю мужністю і безкорисливою любов'ю до Батьківщини наближали день визволення України від фашистської навали.

       Добра пам’ять про воїнів-визволителів України завжди буде жити в наших серцях.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий