четверг, 3 января 2019 г.


     
ЮВІЛЕЙНА ДАТА



     Другого січня  відзначила  свій 90 річний ювілей, одна  із старожилів   села Новоукраїнки,  Чіжовка Надія Семенівна. Одинадцятирічною дівчинкою вона разом з родиною переїхала з міста Константинівка до села Новоукраїнки, де і прожила все життя. Тут познайомилась зі своїм чоловіком Андрієм,  народились доньки Людмила та Зоя. На її долю, як і на долю її однолітків випали тяжкі роки голодомору, воєнні та післявоєнні роки. З 12 років пішла працювати до колгоспу. Спочатку прицепчицею біля трактора, а потім у польовій бригаді в колгоспі імені Ватутіна. Звідки і пішла на заслужений відпочинок, трудовий стаж більше 40 років.
   Розділити святковий ювілей зібрались всі рідні – діти, четверо  онуків, та троє  правнуків. Також до привітань долучились депутат Святогорівської  селищної ради  Смучок  П. М. та депутат  Добропільської  районної  ради Камінська Л. В.
  Шановна Надія Семенівна ! Прийміть   щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, добра, благополуччя.   Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині.  


  

Комментариев нет:

Отправить комментарий