суббота, 30 сентября 2017 г.


Бібліотека для читача




   «Людина для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною»  так сказав Василь Сухомлинський




Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань .
   З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек відбулося засідання клубу за інтересами «Україночка»  та бібліоланч «Вас запрошує книга» .     Члени клубу привітали із професійним святом  бібліотекаря. Разом  згадали історію сільської бібліотеки, яка працює в селі Новоукраїнка з 1964 року. Бібліотекар розповіла про перші бібліотеки світу,  провела цікаву вікторину та завдяки можливостям Інтернету переглянули найкреативніші книгозбірні світу.
 Тож з нагоди професійного свята бажаємо усім  працівникам бібліотек, а також читачам, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага Української держави.  


   

Комментариев нет:

Отправить комментарий