вторник, 11 июля 2017 г.


З книгою канікули – сумувати ніколи

  З приходом довгоочікуваної, чудової пори року - літа, можна спокійно відпочивати з найвірнішим другом - книгою. Адже саме вона, як ніщо інше впливає на формування світогляду і художнього смаку з раннього дитинства. І найбільша книжкова скарбниця - це бібліотека, а розібратися в цих скарбах допоможе бібліотекар.  Мені, як бібліотекарю хочеться, щоб ви всі були щасливими, здоровими, щоб виросли справжніми господарями планети Земля, бережливо ставились до всього живого, примножили багатства держави.
   Всі дороги для вас відкриті. Яку ж з них вибрати?  Є такий дім у світі, в якому письменники склали для вас путівник по життю. Цей  дивний дім зветься «Бібліотека».
  Кожен знайде для себе книги за смаком і запитом, бібліотека - простір для творчості і спілкування, вільного вибору цікавої діяльності на основі книги. Завітайте до бібліотеки і ви отримаєте задоволення та гарний настрій. У бібліотеці можна робити  все: читати, малювати, спілкуватися через Інтернет, співати, танцювати, грати в ігри і гарно проводити свій час.  Літні канікули тривають, а на книжкових поличках читачів чекають ще непрочитані книги, цікаві пригоди та незнайомі книжкові герої.
До нових зустрічей в бібліотеці !!!
Тож гостинно просимо до нашої книгозбірні.




Комментариев нет:

Отправить комментарий