четверг, 13 октября 2016 г.



Шляхами звитяги в ім’я майбутнього



14 жовтня - День захисника України.

   Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І нарешті - це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
  В бібліотеці організована книжкова полиця «За честь, за славу, за народ» ,  для юних користувачів  проведено  літературно-патріотичну годину «Шляхами звитяги в ім’я майбутнього». Молодь дізналася про етапи становлення українського війська від періоду козацтва і до сьогодення.
  Сучасні українські козаки – наші хоробрі хлопці – вже два з половиною роки відстоюють суверенітет та цілісність держави у зоні АТО на Донбасі. Нещодавно додому повернувся справжній захисник України, мешканець  села Новоукраїнка Кабанець Іван Васильвич. Напередодні  свята  юні користувачі бібліотеки здійснили візит ввічливості до захисника України, який відстоював цілісність кордонів нашої країни.   Хай Пресвята Богородиця оберігає Вас під своїм покровом, а також міцного здоров’я, вручаючи квіти бажали діти нашому герою.





Комментариев нет:

Отправить комментарий