пятница, 15 апреля 2016 г.


З любов’ю в серці до рідного краю




      Під такою назвою 15 квітня в читальному залі центральної бібліотеки Добропільської районної ЦБС відбулося краєзнавче свято.
     На святі були присутні Барлет Любов Василівна – керуюча справами Добропільської районної ради, Марченко Любов Олександрівна – голова громадської організації «Добре поле».
     Наш район багатий талановитими працьовитими людьми, треба їх тільки помічати та відкривати для себе, саме цьому і був присвячений захід.
    На святі в номінації «Громадська діяльність» вшанували тих, хто щоденно робить життя громади цікавішим і змістовнішим, заявив про себе добрими справами, є прикладом для мешканців села.  Серед них Смучок Петро Миколайович мешканець села Новоукраїнка. На велику повагу заслуговують його любов до рідної землі,  працелюбність, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість. Разом з дружиною Галиною   прожили дружнє сімейне життя. Виховали   двох доньок, допомагають виховувати  чотирьох онуків. Його любові та поваги вистачає на  кожного мешканця  села від малого до старого.  Більше 35 років присвятив гірничий справі працюючи електро –слюсарем підземним  на ш.Новодонецька. Має нагороду Шахтарьської Слави 3 ступенів. За його активну життєву позицію, тісну співпрацю з громадою, відповідальне відношення, вміння самостійно вирішувати питання місцевого значення  у  2005 році його обрано головою громади села Новоукраїнка.   Сьогодні,  він депутат Святогорівської селищної ради. За його ініціативи зроблено огорожу на сільському цвинтарі, відновлено електропостачання до сільської бібліотеки, покращено стан дороги в селі, відбувається впорядкування Братської могили та багато інших добрих справ.        
 Дуже поважають Петра Миколайовича односельці за його порядність, господарчу вдачу, вміння організовувати будь яку справу.      
Як добре, що поряд з нами живе добра,чуйна, порядна людина, яка завжди підтримає, дасть пораду






Комментариев нет:

Отправить комментарий