воскресенье, 6 марта 2016 г.


Низький уклін тобі, Жінко!


Посміхніться! Тане сніг,
Щастя падає до ніг,
Нині Ваш весняний день
Квітів, сонця і пісень!
Хай теплом зігріє він
Дружби радісні хвилини,
Принесе як дар любов,
Посміхайтесь знов і знов!
     

Недарма свято  краси, чарівності і грації припадає на початок весни.  Адже з її приходом прокидається природа від зимового сну, а разом з природою розквітаєте і ви! Ви – берегині домашнього вогнища, люблячі дружини, турботливі матусі.
  Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі.
  Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса.
   З нагоди свята сільською бібліотекою проведено літературно - розважальну програму «А жінка в світ приходить для любові». Спочатку  діти вітали своїх мам, бабусь, сестричок, а потім перейшли до конкурсів серед жінок. Переможцем якого стала мама Людмила Бунак. Вона отримала імпровізовану медаль «Не жена – мечта». В кінці заходу всі жінки отримали подарунки від дітей - зроблені власноруч тюльпани.  
  У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного здоров’я, щастя та  кохання. Справжнього жіночого щастя поруч з тими, кого любите, море квітів і посмішок!

Нехай тендітні пахощі троянд
 Навіють щастя, ніжність і кохання,
 Хай здійснює бажання зорепад
 І втілює у дійсність сподівання!
 Хай Вам вдається все - вдень і вночі,
 Хай очі посміхаються натхненно,
 І смак життя, і молодість душі
 Нехай для Вас тривають нескінченно!







Комментариев нет:

Отправить комментарий