среда, 30 марта 2016 г.


КРАЩИЙ ЧИТАЧ РОКУ



 В книжках ваші друзі,
герої живуть,
І ви пам’ятаєте як їх зовуть
Герої улюблені наші –
Нам приклад чудовий, безстрашний.
 Ми з ними добріші
 В усьому сильніші
І навіть, здається, мудріші.

 
 В Україні розпочався 12-й всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія», який дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.
29 березня в Добропільській районній бібліотеці   було проведено II етап конкурсу «Кращий читач 2016 року». Учасників та гостей свята привітала директор  бібліотеки С. В. Чикарь: «Здавалося б, XXI століття – епоха домінування Інтернету. Проте життя у бібліотеках вирує, як і раніше, навколо книги». 
 Новоукраїнську сільську бібліотеку цього року представляла Анастасія Бовкун, учениця 6 класу. Вона  енергійна, допитлива, оптимістична, чудова дівчинка, дуже схожа на героїню твору який вона представляла. Анастасія представила книгу Елеонори Портер  «Полліанна». Діти представляли свої творчі та читацькі здібності,  уподобання, читали вірші, співали. Потім всі прийняли участь у вікторині яку провели бібліотекарі районної ЦБС. Отримали нагороди – грамоти та подарунки. Але  безумовно найбільшою нагородою для всіх книголюбів стала зустріч з книгою та можливість поспілкуватися з однодумцями, де кожен читач мав змогу проявити ерудицію, любов до книги та творчу ініціативу.        Учасники II етапу конкурсу довели, що не просто багато читають, а вже стали кращими читачами своїх бібліотек.
  Щоб діти відчувалися затишніше та впевненіше, їх пригостили в районній книгозбірні запашним чаєм та випічкою.
    Книга, незважаючи на високі новітні технології, залишається хорошим другом для дітей, читання дарує радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.






Комментариев нет:

Отправить комментарий