среда, 7 марта 2018 г.


Низький  уклін  тобі, жінко!



      Ми любимо тебе, о добра жінко,
Бабуся, мама і сестричка – намистинка.
Рідненька моя, ти найкраща в світі.
Сьогодні ми даруємо пісні і квіти

      Прийшла весна! А разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішої, наймилішої, найзагадковішої, одним словом – жінці!
      Жінка і весна… Ці милозвучні слова такі різні, але водночас й схожі. Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна.
  А скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.
 Поетами всіх часів і народів  написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці. Слова Оноре де Бальзака тільки підтвердження цьому: «Жінка – це ліра, що дарує свої таємниці тому, хто може грати». Та не вистачить усіх слів, щоб розкрити всю повноту та значення ролі жінки у світі, яку створила матінка-природа.
  Вшанувати жінку-берегиню, добру матір, бабусю, сестру, подругу, зібралось, чимало новоукраїнців  звітавши на літературно – музичну композицію «Низький уклін тобі, жінко!»  організованою  Новоукраїнською сільською бібліотекою.
  
   Дійство розпочалося під девізом «Всі жінки – наче квіти весняні». Адже, завдяки жінці світ наповнюється любов’ю, добром, надією, ніжністю й красою.
      Перші вітальні слова для усіх присутніх жінок пролунали від  депутата Святогорівської селищної ради П. М. Смучка.
      Продовжила свято учениця 8 кл. Стєнькіна Ірина   з віршем «Я – жінка», яка в поєднанні з талантом та акторською майстерністю, донесла до усіх слухачів всю глибину та  значимість слова «жінка».
  Далі лунали найтепліші слова привітань та побажання до усіх чарівних представниць прекрасної статі від учасників   клубу любителів української пісні «Україночка » , що дарували  душевні музичні вітання – художній керівник І.М. Іваненко.
   А відповідь на запитання: як люблять і цінують своїх жінок чоловіки, прозвучала у веселій гуморесці  Раїси Анацької «Конкурс краси» та вірші написані Л.М. Літвіновою, додали  присутнім чимало сміху та нотку гарного настрою.  
   Особливо зворушливими були виступи від наймолодших учасників дійства, які привітали зі святом не тільки усіх присутніх жінок, а й усіх жінок-матерів, подарувавши пісні та танці.Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.








Комментариев нет:

Отправить комментарий