пятница, 8 марта 2019 г.








Жінка – гордість і велич світу




       Прийшла весна! А разом з нею – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій, одним словом – жінці!
      А скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.
 Поетами всіх часів і народів  написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці. Слова Оноре де Бальзака тільки підтвердження цьому: «Жінка – це ліра, що дарує свої таємниці тому, хто може грати». Та не вистачить усіх слів, щоб розкрити всю повноту та значення ролі жінки у світі, яку створила матінка-природа.
  З нагоди свята 8 Березня в бібліотеці   організована виставка:
"Своїми руками – подарунок для мами".    Юні читачі представили свої  поробки виготовлені з любов'ю до найдорожчої для них людини – мами.      
  Вшанувати жінку-берегиню, добру матір, бабусю, сестру, подругу, зібралось чимало новоукраїнців на літературно – музичному святі «Жінка – гордість і велич світу».       
   Дійство розпочалося під девізом «Всі жінки – наче квіти весняні». Адже, завдяки жінці світ наповнюється любов’ю, добром, надією, ніжністю й красою.
Перші вітальні слова для усіх присутніх жінок пролунали від депутата Святогорівської селищної ради П. М. Смучка.
 Від  ведучих  свята   лунали найтепліші слова привітань та побажань до усіх чарівних представниць прекрасної статі.  Учасники  клубу любителів української пісні «Берегиня»  дарували  душевні музичні вітання.    А відповідь на запитання: як люблять і цінують своїх жінок чоловіки, прозвучала у веселій гуморесці Михайла   Похіла «Конкурс краси», яка додала присутнім чимало сміху та нотку гарного настрою.   Зворушливими були виступи від Ганни та Євгенії  Пилипенко, Ксенії Овчаренко  учасників  літературно – мистецького клубу «Україночка»,  які привітали зі святом не тільки усіх присутніх жінок, а й усіх жінок-матерів, оскільки навесні ми зустрічаємо ще одне, не менш важливе, жіноче свято –
 День матері.
Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.
Зі святом рідні, шановні, прекрасні!
Нехай весна живе у Вашому серці щодня,за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій нехай забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви. Хай множиться щастям Ваше життя, здоров’я Вам, родинного затишку. 










Комментариев нет:

Отправить комментарий