четверг, 4 января 2018 г.



 Газетно-журнальне асорті


Шановні  користувачі  Новоукраїнської сільської бібліотеки!
    Запрошуємо в бібліотеку, де ви можете отримати цікаву інформацію з періодичних видань, кожен користувач  може знайти для себе щось цікаве, корисне та актуальне.
   Одним з важливіших джерел поповнення бібліотечного фонду та оперативного отримання інформації  є періодичні видання. Ми живемо в час, коли події змінюються з величезною швидкістю Та насамперед нас цікавить, що відбувається в світі щодня, як живуть люди сьогодні, що їх хвилює? Дізнатися про це нам допомагає, у першу чергу телебачення, радіо, а також газети і журнали. Газета і журнал – це ніби молодші брат і сестра книги, так звана книжкова родина. Користуючись газетами та журналами в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу  заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі  суспільного життя країни, області та району.   
   До Вашої уваги сучасні газети та журнали, які надходитимуть  до  Новоукраїнської сільської бібліотеки у 2018 році: Голос України,  Новий шлях, Публіка, 1000 секретов, Умное хозяйство, Огородник, Добрые советы – домашний доктор,  Лечимся вместе,  Жінка,  Барвінок,   Юная Леди, Журавлик.   
    Періодичні видання для дорослих повідомлять про останні події у світі, історії з життя відомих людей, корисні поради в сільському господарстві,  поради психологів з виховання дитини та багато іншого.
    Періодичні видання для дітей  навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу та ще й допоможуть використати свій вільний час із користю.  
Журавлик
Щомісячна всеукраїнська газета просвітницького характеру. Шпальти газети наповнюються матеріалами, наданими переважно дописувачами, серед яких учні шкіл, вчителі, студенти, письменники, журналісти, викладачі вузів, науковці, громадські діячі та інші читачі газети.      
Юная леді
Журнал «Юна Леді» дорослішає і змінюється разом з тобою! У нас повний апгрейд! Нові рубрики, більше моди і краси, яскравий дизайн, ще більше секрети і цікава інформація! 
Барвінок
Літературно-художній і загальноосвітній журнал для дітей молодшого та середнього шкільного віку. На кожній сторінці журналу таємничий і безмежно цікавий світ. Оповідання, казки, вірші, головоломки, цікаві ігрові завдання, кросворди. Журналу “Барвінок” вже більше 80  років!
   Періодичні видання в бібліотеку доставляє завжди усміхнена й привітна листоноша Галина Володимирівна Анацька.



Комментариев нет:

Отправить комментарий