четверг, 30 марта 2017 г.


З книгою канікули, сумувати ніколи



 Тиждень дитячої книги продовжився літературним балаганчиком: «З книгою канікули, сумувати ніколи». Цього дня чарівний корабель разом з мешканцями поринув у захоплюючу подорож за сині моря, за високі гори, за широкі долини до незвичайної країни Читайград. Свято було веселим і пізнавальним. Учасники давали літературне інтерв’ю: «Моя улюблена книга».
   Настя Бовкун    нещодавно прочитала книгу «Отаман Гамалія», яка  в інтерв’ю сказала: «Аби невпинно вдосконалюватись, розвиватись та усвідомлювати всі дрібні, проте достатньо важливі нюанси нашого часу, потрібно читати якісну художню літературу тієї країни, в якій народився і живеш».
  Задоволені книгами із серії: «Життя видатних дітей» Стєнькіна Ірина,  Пилипенко Євгенія.   В інтерв’ю вони зазначили, що треба читати книги українських авторів.
     Владислав Стєнькін  розповів, що життя без книг важко уявити, адже вони вчать нас добру, розвивають фантазію й уяву, запрошують у прекрасний світ радості, навчають оптимізму і справедливості.
 Найулюбленішими книгами Ксенії Овчаренко та Ірини Сбродової      є книги В. Нестайка. Вони завоювали авторитет серед юних користувачів і стали найпопулярнішими.  
  В кінці заходу була проведена вікторина «Сторінками улюблених казок» переможцем якої стала Ліза Синиця учениця 3 класу.
  Мета заходу – привернути увагу юних користувачів до сучасної української книги, до читання.

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий