четверг, 6 декабря 2018 г.




З любов’ю в серці до людей


   До Дня місцевого самоврядування


    В Україні 7 грудня – День місцевого самоврядування, професійне свято всіх тих, хто, за покликом серця, обраний волею народу в сільських, селищних, обласних радах представляє і захищає інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад. Це свято притаманного українцям способу життя в основі якого – самоврядне суспільство. 
    Петро Миколайович Смучок,   мешканець села Новоукраїнка, заявив про себе добрими справами,   є прикладом для своїх односельців.      На велику повагу заслуговують його любов до рідної землі,  працелюбність, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість. Разом з дружиною Галиною   прожили дружнє сімейне життя. Виховали   двох доньок, допомагають виховувати  чотирьох онуків. Його любові та поваги вистачає на  кожного мешканця  села від малого до старого.  Більше 35 років присвятив гірничий справі працюючи електрослюсарем підземним  на ш. Новодонецька. Має нагороду Шахтарьської Слави 3 ступенів.  За його ініціативою зроблено огорожу на сільському цвинтарі, відновлено електропостачання до сільської бібліотеки, покращено стан дороги в селі, відбувається впорядкування пам’ятника Загиблим воїнам. За його активну життєву позицію, тісну співпрацю з громадою, відповідальне відношення, вміння самостійно вирішувати питання місцевого значення  у  2015 році його обрано  депутатом Святогорівської селищної ради. За часів депутатської діяльності, за дорученням виборців, вирішено наступні питання: встановлення   та облаштування пам’ятника Загиблим воїнам в с. Новоукраїнка,  зроблено освітлення вулиць: Українська, Слави, Гірників, Центральна, пр. Врожайний, встановлення та озеленення дитячого  майданчика «Веселкове дитинство»,    поточний та капітальний  ремонт приміщення та фасаду сільської бібліотеки (встановлення пластикових вікон,  дашка, облаштування  ганку),   придбання музичного обладнання для проведення масових заходів, облаштування сільських територій та інше. Петро Миколайович приймає активну участь в організації  і проведенні  масових   заходів сільською бібліотекою.
     Дуже поважають Петра Миколайовича односельці за його порядність, господарчу вдачу, вміння організовувати будь яку справу.  Добре, що поряд з нами живе добра,чуйна, порядна людина, яка завжди підтримає, дасть пораду.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий