воскресенье, 29 августа 2021 г.

Мій рідний край, до тебе серцем лину

  

         Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа,   відноситься  День Прапора,  День Незалежності України,  а також почесне свято Донецького краю - День Шахтаря.        Для багатьох міст та сіл нашого регіону  це одне з найбільших  свят у році.     Це свято працівників найбільш небезпечної мирної професії мужніх людей.

   З нагоди   свят  Новоукраїнською  сільською бібліотекою організовано виставку «Моя країна – Україна», проведено літературно  - музичну композицію «Мій рідний край, до тебе серцем лину».

   Пишаємося своїми земляками які довгий час працювали на шахтах регіону і мають державні шахтарські нагороди . Серед них Куліух М. П., Трофимов О. В., Татаренко В. А., Смучок П. М., Ванжа О. І., Анацький В. О., Бойко Ф. І., Трофимов В.В., Прокопенко А. В..

   На святі були присутні гості  -  заступник Добропільського міського голови Галицький О.А. та староста Святогорівського старостинського округу Авраменко Т. А., які   подяками та подарунками  відзначили  шахтарів , які займають активну громадську позицію у  громаді -  Смучка П М., Ванжу О. І., Анацького Ю. Л., Сініговського В. О., Пономаренко В.Ю. та учасників  клубу любителів української пісні  «Україночка».

    Окрасою заходу стали вокальні дарунки від  учасників клубу «Україночка» та «Ріднокрай», а також від гостей Анастасії Грицак, Вікторії Бунак та Аліни Балицької. 

     Ми горді  за наших земляків, які працювали та  працюють на шахтах регіону.    Завдяки їхній праці, мужності і професіоналізму  в наші будинки приходить тепло і затишок.






Комментариев нет:

Отправить комментарий