четверг, 16 мая 2019 г.













            Як могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша українська культура збагачується маленькими родинами, сімями. Щороку, 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї. Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини.  
   З нагоди Дня сім´ї в стінах бібліотеки,  для широкого кола користувачів, оформлено книжкову виставку «Без родини нема щастя для людини». 
   Проведено родинні посиденьки  «Хай славиться рід наш, сім’я і родина, хай буде у злагоді вся Україна». У заході взяли участь активісти села, багатодітні родини, які отримали у подарунок трирічні саджанці абрикосів. Велика подяка голові Донецької обласної партійної організації Аграрної партії України Середі Юрію Івановичу за забезпечення населення саджанцями плодових дерев, які будуть радувати своїми плодами.
      Тож нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної родини.






Комментариев нет:

Отправить комментарий