суббота, 7 мая 2016 г.


Подяка довічна за подвиги Ваші!



  Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минув вже 71 рік від Дня Перемоги над нацизмом в Другій  світовій війні.  Та пам'ять про ті події завжди буде жити в наших серцях.
  Уже сімдесят перша  весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й  тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.
  Готуючись до 71–річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у бібліотеці була організована  книжкова виставка « Війні немає забуття», проведено  перегляд літератури: «В книжковій пам’яті – миттєвості війни».         
  Під час Другої світової війни українці проявили неповторну мужність і героїзм  відстоюючи волю і незалежність своєї батьківщини. У страшні роки війни разом з дорослими взялися за зброю і діти. Переглядаючи літературу бібліотекар розповіла юним користувачам про жорстоку і бездушну війну, що забрала мільйони життів, принесла лихо і горе на нашу українську землю.  Під час заходу, школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки  окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів.
  Також у бібліотеці пройшов конкурс читців: «Не обімліє пам’ять віку, у серцях нащадків буде жити…». Прочитанні поезії , присвячені подіям воєнних днів допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу, посприяли виховати патріотичний дух та любов до рідної землі, бо головною метою заходу було вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання в підростаючого покоління  поваги до захисників нашої Батьківщини.                                                                       





Комментариев нет:

Отправить комментарий