пятница, 13 мая 2016 г.


Добра родина – славна Україна


Тільки родина, як зірка єдина,

Твій порятунок, надійний причал.


  Найбільшим дарунком Господа для людини є сім’я. Це той поріг і оберіг, куди повертаєшся з далекої дороги, те місце, де можна спочити, зігріти душу. Тут людина робить найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові та добра, тут вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам'ять свого роду.
   Родина, сім я – найдорожче для кожної людини. Ці місткі і глибокі слова випромінюють світло і тепло, породжують почуття опори та надії. Саме зі своєї сім'ї, родини, йде у світ людина і несе своє серце, наповнене добротою і любов'ю, відчуттям краси і справедливості, несе у світ правду, чесність, віру. Великий дар природи продовжити себе у своїх дітях.
 У бібліотеці була проведена година спілкування «Без родини немає щастя для людини». Найбільша розкіш - це розкіш людського спілкування, говорив французький письменник Антуан де Сент–Екзюпері.  
  Основною метою заходу було поглиблення розуміння питань сім'ї та родини, адже сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.




Комментариев нет:

Отправить комментарий