воскресенье, 1 мая 2016 г.


З Великоднем!



Христос воскрес-квітує Україна,

Наш край в веснянім маєві чудес,

Звучить медово мова солов’їна.

Христос воскрес! Воїстину воскрес!



     Воскресіння Христа – це  торжество справедливості й перемоги  добра над злом, світла над темрявою. Кожен, хто  шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос!
Тож нехай це величне свято наповнить ваші серця почуттями віри, надії й любові, дарує щастя та добро. Нехай чудесне свято Великодня принесе світло у вашу родину, щирість у взаємини!
   1 травня,  коло приміщення сільської бібліотеки, зібралася громада сел Новоукраїнки, Вікторівки, Нововікторівки, Копанів, де за участю настоятеля Свято - Успенського храму селища Святогорівки Протиєрея  Отця Анатолія відбулося освячення великодніх пасок, крашанок, писанок.            Учасники літературно – мистецького клубу «Україночка» подарували усім присутнім великодню композицію «Христос воскрес-квітує Україна»
  Нехай у весняний час, у час пробудження природи і зародження нового життя, у наших душах народжуються лише світлі думки і добрі ідеї. Хай віра в Бога і любов до України надихають вас на працю для щасливого майбутнього!
  Нехай наші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у ваші оселі благодать, мир і здоров’я, а душі наповнять вірою, надією та любов’ю.










     

Комментариев нет:

Отправить комментарий